Autobedrijf Habets | Tel: (045) 5620102
Lindelaufer Gewande 3, 6367 AZ Voerendaal  

Garantie die u krijgt bij Autobedrijf Habets in Voerendaal

Garantie Auto

Bent u op zoek naar extra zekerheid bij de aanschaf van een nieuwe auto of occasion? Bij Autobedrijf Habets krijgt u die extra garantie. Mocht u tot onze spijt toch wat problemen ondervinden, dat kunt u terugvallen op de volgende garanties.

Garantie op Occasion: BOVAG Garantie en Nationale Autopas

Koopt u een occasion? Vraag dan of u recht heeft op BOVAG garantie. Onder de BOVAG garantie vallen namelijk gebreken die tijdens de garantieperiode als gevolg van normaal gebruik ontstaan en gebreken die ten tijde van de koop niet waarneembaar waren. U kunt meer lezen op www.bovag.nl.

Ook bent u verzekerd van een logische kilometerstand. Eén op de achttien auto’s in Nederland hebben namelijk een opzettelijk teruggedraaide kilometerstand. Met een Nationale Autopas heeft u duidelijkheid over de kilometerstand.

Wilt u nog meer zekerheid? Lees dan nu meer over de aanvullende garantie van Occasion Garant Plan.

Garantie op Nieuwe Auto

Als u een nieuwe auto aanschaft heeft u natuurlijk recht op de garantie die bepaald wordt door het betreffende merk. Lees wel goed de voorwaarden , want soms worden er door de fabrikant voorwaarden gesteld. Zo geeft de fabrikant bijvoorbeeld aan wanneer uw auto onderhoud nodig heeft. U hoeft u auto hiervoor niet meer naar de dealer te brengen. Autobedrijf Habets kan uw auto ook onderhouden, zonder dat de fabrieksgarantie in het gevaar komt.

   © 2014 B/Focused