Airco service

Geniet van comfortabele ritten met onze Airco Service. Bij Autobedrijf Habets garanderen we optimale prestaties en verfrissend onderhoud voor uw airconditioning.

Verfris uw rijervaring

Bij Autobedrijf Habets in Voerendaal bieden we een uitgebreide airco-service om uw auto in topconditie te houden. Regelmatig onderhoud is cruciaal, aangezien de airco niet standaard wordt gecontroleerd bij de APK. Onze gespecialiseerde technici gebruiken geavanceerde apparatuur voor inspectie, onderhoud en reparatie van airconditioningsystemen van alle merken en modellen. Vertrouw op Autobedrijf Habets voor een veilige en comfortabele rit, zelfs op warme dagen.
Professioneel
onderhoud
Betrouwbaar
advies
Snelle
reparaties

Stappenplan Airco service

Wij verzorgen een vierstappen airco-service voor optimale prestaties, inclusief inspectie, reiniging, koelmiddelvervanging en grondige controle, met focus op hoogwaardige service voor verbetering van voertuigairco’s.
Stap 1

Inspectie en diagnose

Stap 2

Vullen en reparatie

Stap 3

Reiniging

Stap 4

Controle en testen

Maak nu een afspraak

Bij Auto Habets kunt u terecht voor onderhoud of als u problemen met de auto heeft. 
Ook hebben wij een ruim aanbod aan occasions. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Heeft u vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen met antwoorden hieronder of neem contact met ons op. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 of op zaterdag van 10:00 – 13:00 of stuur een email naar info@autohabets.nl.

Regelmatig onderhoud verbetert prestaties, verlengt levensduur en bevordert een gezondere luchtkwaliteit in uw auto.
Jaarlijks onderhoud wordt aanbevolen, zelfs zonder merkbare problemen, voor vroegtijdige identificatie van mogelijke issues.
Verminderde koelprestaties, vreemde geluiden, onaangename geuren of het niet functioneren van de airco rechtvaardigen een inspectie.
Nee, laat het bijvullen van koelmiddel over aan professionele monteurs om schade te voorkomen.
De duur varieert, maar meestal is uw auto binnen enkele uren klaar voor ophalen na een grondige inspectie en onderhoudsbeurt.

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00 en op zaterdag van 10:00 – 13:00

Autobedrijf Habets is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van diverse automerken en modellen. Neem contact op voor details.
Ja, we bieden vervangend vervoer. Informeer vooraf naar beschikbaarheid en de voorwaarden voor het gebruik van vervangend vervoer.
De duur van een onderhoudsbeurt varieert, afhankelijk van het type service. Voor een nauwkeurige schatting kunt u contact met ons opnemen.
Neem contact met ons op voor specifieke verzoeken buiten reguliere kantooruren. We zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.