Onderhoud

Auto Habets biedt uitgebreid auto-onderhoud voor een optimale voertuigconditie. Ons deskundige team verzorgt uw auto van regulier onderhoud tot reparaties, voor een veilige rijervaring.

Optimaal rijplezier begint hier

Bij Auto Habets begrijpen we dat regelmatig auto-onderhoud cruciaal is voor een probleemloze rijervaring en de optimale conditie van uw voertuig. Ons gepassioneerde team staat klaar met deskundige zorg en toewijding om uw auto te behandelen alsof het onze eigen is. Met uitmuntende service, transparante tarieven en op maat gemaakte oplossingen bieden we niet alleen essentieel onderhoud, maar ook een langere levensduur voor uw voertuig, zodat u moeiteloos van de weg kunt genieten.
Professionale
zorg
Geavanceerde
diagnostiek
Transparante
service

Stappenplan Auto reparatie

We bieden deskundig advies en bespreken samen met u het benodigde onderhoud. Ons ervaren team voert het onderhoud uit volgens de afgesproken aanpak en garandeert een grondige kwaliteitscontrole voorafgaand aan de aflevering van uw voertuig.
Stap 1

Inspectie & Diagnose

Stap 2

Advies & Overleg

Stap 3

Uitvoering van onderhoud

Stap 4

Kwaliteitscontrole & Aflevering

Maak nu een afspraak

Bij Auto Habets kunt u terecht voor onderhoud of als u problemen met de auto heeft. 
Ook hebben wij een ruim aanbod aan occasions. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Heeft u vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen met antwoorden hieronder of neem contact met ons op. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 of op zaterdag van 10:00 – 13:00 of stuur een email naar info@autohabets.nl.

Regulier onderhoud omvat inspecties, olieverversing, remcontroles, bandenspanning, vloeistofniveaus en filters vervangen volgens fabrieksspecificaties.
Afhankelijk van het type en gebruik van uw voertuig wordt geadviseerd om elke 15.000 – 30.000 km of jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te voeren.
Waarschuwingssignalen zoals controlelampjes, ongebruikelijke geluiden of trillingen zijn indicatoren voor mogelijke onderhoudsbehoeften die u niet mag negeren.
Hoewel eenvoudige controles thuis kunnen worden uitgevoerd, is professioneel onderhoud essentieel voor een grondige inspectie en het oplossen van mogelijke problemen.
Wij volgen de voorgeschreven onderhoudsschema’s van fabrikanten om de levensduur van uw voertuig te maximaliseren en eventuele garantievoorwaarden te behouden.

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00 en op zaterdag van 10:00 – 13:00

Autobedrijf Habets is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van diverse automerken en modellen. Neem contact op voor details.
Ja, we bieden vervangend vervoer. Informeer vooraf naar beschikbaarheid en de voorwaarden voor het gebruik van vervangend vervoer.
De duur van een onderhoudsbeurt varieert, afhankelijk van het type service. Voor een nauwkeurige schatting kunt u contact met ons opnemen.
Neem contact met ons op voor specifieke verzoeken buiten reguliere kantooruren. We zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.