Bandenservice

Verbeter uw rijervaring met onze Bandenservice. Autobedrijf Habets staat bekend om deskundig advies en professionele zorg, waardoor uw voertuig altijd veilig en efficiënt op de weg blijft.

Bandenexpertise
op maat

Of het nu zomer, winter, of vierseizoenenbanden betreft, Autobedrijf Habets voorziet in deskundig advies en vakkundige bandenservice. Van montage tot reparatie, balanceren en uitlijnen, ons team biedt professionele zorg voor uw voertuig. Ontdek een ruime keuze aan kwaliteitsbanden tegen betaalbare prijzen voor een veilige rijervaring.
Snel
klaar
Vakkundig
personeel
Topkwaliteit
banden

Stappenplan dienst

Bandenservice in vier stappen: inspectie en advies, verkoop en montage van banden, uitlijning voor optimale prestaties. Klanten ontvangen een overzicht en advies voor verdere bandenonderhoud.
Stap 1

Bandeninspectie en advies

Stap 2

Bandenverkoop en keuze

Stap 3

Montage en balanceren

Stap 4

Uitlijning en controle

Maak nu een afspraak

Bij Auto Habets kunt u terecht voor onderhoud of als u problemen met de auto heeft. 
Ook hebben wij een ruim aanbod aan occasions. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Heeft u vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen met antwoorden hieronder of neem contact met ons op. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 of op zaterdag van 10:00 – 13:00 of stuur een email naar info@autohabets.nl.

De kosten variëren op basis van het bandenmerk, -type en de maat. Bij Autobedrijf Habets ontvangt u een offerte op maat.
Het is tijd om uw banden te vervangen als het profiel minder dan 1,6 mm is of als er zichtbare beschadigingen zijn.
Ja, wij bieden bandenopslag aan. Neem contact op voor tarieven en beschikbaarheid.
Ja, het wordt aangeraden een afspraak te maken om wachttijden te minimaliseren en efficiënte service te garanderen.
Onze experts adviseren over geschikte banden op basis van uw rijgedrag, voertuigtype en de wegomstandigheden.

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00 en op zaterdag van 10:00 – 13:00

Autobedrijf Habets is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van diverse automerken en modellen. Neem contact op voor details.
Ja, we bieden vervangend vervoer. Informeer vooraf naar beschikbaarheid en de voorwaarden voor het gebruik van vervangend vervoer.
De duur van een onderhoudsbeurt varieert, afhankelijk van het type service. Voor een nauwkeurige schatting kunt u contact met ons opnemen.
Neem contact met ons op voor specifieke verzoeken buiten reguliere kantooruren. We zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.