Over ons

Al meer dan 50 jaar staan wij bekend om onze betrouwbare en betaalbare autoservice in Voerendaal. We hechten veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Wat we doen

Bij Auto Habets bieden we een uitgebreid scala aan autodiensten om aan al jouw auto behoeften te voldoen. We verzorgen grondig onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw auto in topconditie blijft. 

Ons ervaren team van monteurs voert onderhoudsbeurten en reparaties uit, van kleine aanpassingen tot grote revisies. We voeren APK keuringen uit om te waarborgen dat jouw auto voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. Met geavanceerde apparatuur stellen we de juiste diagnose voor eventuele problemen met jouw auto. Onze bandenservice omvat balanceren en uitlijnen, en we bieden ook onderhoud en reparatie van airconditioningssystemen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod betrouwbare tweedehands auto’s te koop. 

Bij Auto Habets streven we ernaar om jou de allerbeste service te bieden. Ons doel is om jou zorgeloos van jouw voertuig te laten genieten!

auto's verkocht
0 +
jaar ervaring
0 +
monteurs
0 +

Ons team

Bij Auto Habets, een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de autobranche, vormt ons ervaren team de kern. Onze trots ligt in vakmanschap en liefde voor auto’s. Gedreven door klanttevredenheid streven we ernaar meer te zijn dan een autogarage, met een sterke toewijding aan uitstekende klantenservice. Bij Auto Habets kunt u rekenen op betrouwbare autozorg en zorgeloos rijplezier.

De grondlegger

Sinds januari 2003, na jarenlange ervaring als monteur en chef-monteur, werd Jac Habets zelfstandig in de autobranche. Met momenteel meer dan 50 jaar ervaring heeft hij Auto Habets opgericht, een familiebedrijf in Voerendaal, Zuid-Limburg. In december 2022 heeft Jim het bedrijf overgenomen, voortbouwend op de nalatenschap van zijn vader. Hoewel Jac met pensioen is, blijft hij met toewijding en plezier betrokken bij het bedrijf, waar een team van enthousiaste professionals zich inzet om uw zorgen over reparaties en de verkoop van occasions weg te nemen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw voertuig.
Jaar ervaring
0 +

Maak nu een afspraak

Bij Auto Habets kunt u terecht voor onderhoud of als u problemen met de auto heeft. 
Ook hebben wij een ruim aanbod aan occasions. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.