Diagnose stellen

Optimaliseer uw auto met onze deskundige diagnose. Autobedrijf Habets biedt precisie en geavanceerde technologie voor betrouwbare analyses.

Eerst overleg,
dan repareren

Heeft uw auto een probleem of brandt er mogelijk een waarschuwingslampje? Bij Autobedrijf Habets in Voerendaal maken we gebruik van geavanceerde technologie om een nauwkeurige diagnose te stellen. Moderne auto’s slaan storingen op in het geheugen, en door het uitlezen van de auto’s computer bespreken we het probleem altijd eerst met u voordat we overgaan tot reparatie. Zo bent u volledig op de hoogte van wat te verwachten!

Na het vaststellen van de diagnose bespreken we de resultaten met u en geven we een schatting van de kosten en eventuele reparaties. Op deze manier vermijden we verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent. Dat is wel zo handig.

Geavanceerde
technologie
Transparant
overleg
Klantgerichte
diagnose

Stappenplan Diagnose stellen

Bij Autobedrijf Habets begint diagnose met het zorgvuldig noteren van klachten. Geavanceerde apparatuur onthult nauwkeurige problemen. Transparant overleg met de klant en na goedkeuring volgt de deskundige reparatie en kwaliteitscontrole.
Stap 1

Inname en registratie

Stap 2

Geavanceerde diagnoseapparatuur

Stap 3

Overleg en transparante communicatie

Stap 4

Reparatie en kwaliteitscontrole

Maak nu een afspraak

Bij Auto Habets kunt u terecht voor onderhoud of als u problemen met de auto heeft. 
Ook hebben wij een ruim aanbod aan occasions. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Heeft u vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen met antwoorden hieronder of neem contact met ons op. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 of op zaterdag van 10:00 – 13:00 of stuur een email naar info@autohabets.nl.

De kosten variëren, afhankelijk van de complexiteit. Na contact ontvangt u een gedetailleerde offerte.
De duur is afhankelijk van het probleem, maar we streven naar een snelle en efficiënte diagnostiek.
Ja, als u ervoor kiest om de aanbevolen reparaties bij ons uit te voeren, worden de diagnosekosten verrekend.
Ja, het is raadzaam om vooraf een afspraak te maken voor een gestroomlijnde service en wachttijden te minimaliseren.
Zeker, u ontvangt een gedetailleerd rapport met de diagnose, kostenraming en voorgestelde oplossingen.

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00 en op zaterdag van 10:00 – 13:00

Autobedrijf Habets is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van diverse automerken en modellen. Neem contact op voor details.
Ja, we bieden vervangend vervoer. Informeer vooraf naar beschikbaarheid en de voorwaarden voor het gebruik van vervangend vervoer.
De duur van een onderhoudsbeurt varieert, afhankelijk van het type service. Voor een nauwkeurige schatting kunt u contact met ons opnemen.
Neem contact met ons op voor specifieke verzoeken buiten reguliere kantooruren. We zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.