APK keuring

Kies voor veiligheid met onze APK-keuringen. Autobedrijf Habets staat garant voor betrouwbare inspecties, zodat u met vertrouwen de weg op kunt.

Met een vertrouwd gevoel de deur uit

Voor een betrouwbare APK in Voerendaal kiest u Autobedrijf Habets. Met decennia aan ervaring keuren wij uw auto of lichte bedrijfswagen, zowel diesel als benzine. Na de keuring ontvangt u een digitaal APK-rapport, waarbij wij eventuele vermeldingen met u bespreken. Mocht uw auto niet door de APK komen, gaan we samen op zoek naar een oplossing. Profiteer ook van onze APK Reminder om boetes te voorkomen. Kies voor professionele keuringen, deskundig advies, en een scherp tarief bij Auto Habets. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.
Snel
& betrouwbaar
Vakkundig
& efficiënt
Voordelig
& transparant

Stappenplan APK Keuring

APK-keuring in vier stappen: afspraak, inspectie, keuring met reparaties indien nodig, en rapportage. Klanten ontvangen een gedetailleerd keuringsrapport en eventuele nieuwe documenten.
Stap 1

Afspraak en documentatie

Stap 2

Grondige voertuiginspectie

Stap 3

APK-Keuring en reparaties

Stap 4

Rapportage en afhandeling

Maak nu een afspraak

Bij Auto Habets kunt u terecht voor onderhoud of als u problemen met de auto heeft. 
Ook hebben wij een ruim aanbod aan occasions. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Heeft u vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen met antwoorden hieronder of neem contact met ons op. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 of op zaterdag van 10:00 – 13:00 of stuur een email naar info@autohabets.nl.

Auto’s ouder dan 3 jaar moeten jaarlijks worden gekeurd. Nieuwe auto’s zijn vrijgesteld van APK in de eerste 4 jaar.
Een standaard APK-keuring duurt ongeveer 45 minuten. Bij eventuele reparaties kan de duur variëren.
Neem het kentekenbewijs, de voertuigpapieren en, indien van toepassing, het vorige keuringsrapport mee.
Kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd. Voor grotere reparaties wordt eerst overleg gepleegd met de eigenaar.
Ja, klanten kunnen wachten in de wachtruimte tijdens de APK-keuring. Vooraf reserveren wordt aanbevolen voor een vlotte service.

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00 en op zaterdag van 10:00 – 13:00

Autobedrijf Habets is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van diverse automerken en modellen. Neem contact op voor details.
Ja, we bieden vervangend vervoer. Informeer vooraf naar beschikbaarheid en de voorwaarden voor het gebruik van vervangend vervoer.
De duur van een onderhoudsbeurt varieert, afhankelijk van het type service. Voor een nauwkeurige schatting kunt u contact met ons opnemen.
Neem contact met ons op voor specifieke verzoeken buiten reguliere kantooruren. We zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.